Onze Sponsoren

Golfclub de Koggen is blij met haar sponsors die de club een warm hart toedragen. Zonder hun bijdrage zou het voor de club lastig zijn alle evenementen te blijven organiseren.

ALKMAAR KOZIJNEN

Alkmaar Kozijnen is een servicebedrijf voor reparatie en onderhoud aan kozijnen en gevels. Van een lekkage in de vliesgevel tot het herstellen van een uitgezakte deur, Alkmaar Kozijnen zorgt voor een vakkundige reparatie. Ook voor preventief onderhoud (voorkomen is altijd beter dan genezen) aan kozijnen en gevels is Alkmaar Kozijnen de juiste partij. De afgelopen jaren heeft Alkmaar Kozijnen al vele gebouwbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren mogen helpen.

BLUB MEDIA

BLUB media is het bedrijf van een van de beste golfers van onze club, Maurice Jong.

BLUB media wil ondernemers ontzorgen in het complexe medialandschap. Het is hun missie iedereen te voorzien van onafhankelijk media advies tegen eerlijke prijzen. Samen met de opdrachtgever werken zij naar een optimaal media resultaat, zij gaan voor gelukkige klanten.

COMFORTABLE SPORTCARE

Comfortable Sportcare ontwikkelt innovatieve produkten ter bescherming van ons lichaam.

Zo hebben ze onder andere de “Comfort Energy Soles” ontwikkeld. Deze zooltjes  zijn gemaakt van een uniek materiaal “Sands genaamd. Sands vormt zich naar de voet waardoor een natuurlijk voetbed ontstaat, te vergelijken met lopen op het zand met je blote voeten.

Uitermate geschikt voor in de golfschoenen.

LOOS BETONREPARATIES

Loos Betonreparaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van mechanische oppervlaktebehandelingen zoals diamantschuren, egaliseren, stofarm frezen en stofvrij kogelstralen. Daarnaast wordt beton op vakkundige wijze gerepareerd en geconserveerd.

Loos Betonreparaties is onder de vleugels van Loos Betonvloeren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, dat inmiddels ook internationaal grote projecten onder handen neemt in landen als België, Spanje en op de Nederlandse Antillen.

ZICHTBOUW

Zichtbouw is het bedrijf van ons zeer gewaardeerd lid Sybren Sjoerd de Vries. Met handicap 7 verwacht je dat hij bijna dagelijks op de baan aanwezig is, maar hij heeft het nog veel te druk met zijn werk.

De werkzaamheden van het bedrijf zijn voornamelijk verricht op het gebied van verbouwen, renoveren en onderhoud. Voorgaande projecten omvatten bijvoorbeeld: het strippen en opbouwen van zowel woonhuizen als bedrijfspanden, het vervangen van kozijnen en boeidelen en het ontwerpen en plaatsen van veranda’s/overkappingen.

KOEMAN BERKHOUT

Koeman uit Berkhout is de specialist in de verhuur van telescoopkranen en mobiele torenkranen in geheel Noord Holland.

Voor alle scholieren uit De Goorn en omstreken is Koeman een mijlpaal op weg naar de middelbare school in Hoorn. Op je fietstocht waren de Maalderij, de camping, de kerk en Koeman ijkpunten onderweg (op een bepaalde tijd moest je daar wel zijn anders kwam je te laat).

Ook bekend natuurlijk van de kerstboom rond kerst.

LOOS BETONVLOEREN

Loos Betonvloeren is expert op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren.
Flexibiliteit is steeds het sleutelwoord.
De betonvloeren kunnen met een slijtvaste toplaag in diverse hardheden, glad of met een antislip structuur en verschillende kleuren worden uitgevoerd. Conventioneel, maar ook vloeistofdicht. Met of zonder werkvloer en/of isolatielaag er onder.
Net wat u wenst. Bedrijfshallen, verwerkingsruimtes in kassen, ruwbouw voor appartementengebouwen, viaducten, etc.

Loos Betonvloeren heeft overal de juiste oplossing voor.

CLUB VAN 100

De “Club van Honderd” is een initiatief van de sponsorcommissie van de Golfclub de Koggen.Doel van de club van honderd is om leden en niet leden die de Golfclub de Koggen een warm hart toe dragen, jaarlijks een financiële bijdrage te laten leveren van 100 Euro, voor zaken die niet uit de normale begroting bekostigd kunnen worden, maar wel gewenst zijn.
Hierbij kun je denken aan ondersteuning van de jeugdopleiding en bijzondere activiteiten binnen de club welke ten goede komen aan het verenigingsklimaat en de leden in het bijzonder.

De Cv100 sponsort iedereen die tijdens een clubwedstrijd een birdie slaat met een speciaal Callaway “warbird” balletje.

@BARK

@Bark noemt zich hét administratiekantoor van Westfriesland.

Met hun kennis en expertise kunnen zij iedereen (bedrijf en particulier) volledig ontzorgen op het gebied van administratie, boekhouding en jaarrekeningen. Daarnaast geven zij financieel en fiscaal advies, en helpen zij met het opstellen van contracten.

Administratiekantoor @Bark bemiddelt ook bij notariskantoren, banken, assurantiekantoren en automatiseringsbedrijven.

FABER BETONPOMPEN

Faber Betonpompen is al 47 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel.
Met 3 vestigingen, 95 medewerkers, 37 giekpompen, 3 hoogbouwpompen en 3 aanhangerpompen is Faber Betonpompen uitgegroeid tot misschien niet het grootste maar zeker het innovatiefste betonpomp bedrijf van Nederland.
Met hun zelf ontwikkelde BetonDobber leveren, verpompen en brengen zij betonmortel onder water op juiste hoogte aan.
In de afbouwsector zijn zij actief met het aannemen van complete gipsgebonden (anhydriet) gietvloeren.
Daarnaast zijn ze sinds de jaren 90 actief als producent en verwerker van celbeton, het beton dat begint waar Schuimbeton ophoudt. Inmiddels met 6 schuimbetonpompen.

Door innovaties en technisch hoogstaande ontwikkelingen heeft Faber Betonpompen een modern machinepark en is in staat efficiënt en economisch grote en kleinschalige projecten in de woning,- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw te realiseren.
Om het machinepark te onderhouden heeft Faber een eigen Technische Dienst.