GC De Koggen heeft als homecourse Golfbaan Spierdijk.

Als u lid wordt van onze golfvereniging kunt u als u uw baanpermissie haalt en voor uw theorie slaagt aan alle evenementen van de club op de baan deelnemen (Hcp 54.0). Daarbij dient u natuurlijk ook uw bijdrage aan de baan te voldoen via een jaarkaart of greenfee.

Om uw baanpermissie te krijgen kunt u zich wenden tot Nighel Brinkman de golfpro van golfschool Spierdijk. Hij kan u helpen de basisvaardigheden van het golf onder de knie te krijgen en is ook degene die controleert of u de golftheorie voldoende beheerst. Volgt u golflessen bij Nighel en wilt u lid worden van de club, dan kan dat het eerste jaar tegen een gereduceerd kennismakingstarief van €30 + €19 voor afdracht NGF.

Denkt u er over om uw handicap te laten registreren door een andere club dan GC De Koggen, omdat het daar misschien ietsje goedkoper is?
Bedenk dan dat wij voor een klein beetje meer contributie een prachtig aanvullende pakket aanbieden. Wat te denken van:

• gratis inlooplessen in het voorjaar en in het najaar van onze pro Nighel
  • een gratis greenfee
  • gratis deelname aan al onze wedstrijden

Daar kan geen andere vereniging tegen op!

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van de vereniging.