GC De Koggen heeft als homecourse Golfbaan Spierdijk.

Als u lid wordt van onze golfvereniging kunt u als u uw baanpermissie haalt en voor uw theorie slaagt aan alle evenementen van de club op de baan deelnemen (Hcp 54.0). Daarbij dient u natuurlijk ook uw bijdrage aan de baan te voldoen via een jaarkaart of greenfee.

Om uw baanpermissie te krijgen kunt u zich wenden tot Nighel Brinkman de golfpro van golfschool Spierdijk. Hij kan u helpen de basisvaardigheden van het golf onder de knie te krijgen en is ook degene die controleert of u de golftheorie voldoende beheerst. Volgt u golflessen bij Nighel en wilt u lid worden van de club, dan krijgt U het eerste kalenderjaar 50% korting op de contributie.

Denkt u er over om uw handicap te laten registreren door een andere club dan GC De K