Jeugdgolf

Een Jeugdprogramma voor iedereen van 5 t/m 18 jaar! Dit jeugdprogramma is een samenwerking tussen GolfQ, Golfclub de Koggen en Golfbaan Spierdijk. Sinds 2015 zijn wij door de NGF ‘Committed to Jeugd’ gecertificeerd.

Van februari t/m december hebben we elke zondag (buiten de schoolvakanties om) iets op het programma staan.

• Lessen van de golfpro, trainingen van de jeugdcoaches, wedstrijden en andere activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie

• Speelrecht Golfbaan Spierdijk

• Lidmaatschap Golfclub de Koggen

KOSTEN VOOR HET JEUGDPROGRAMMA

5 jaar t/m 11 jaar:    €289,-
12 jaar t/m 18 jaar:  €349,-

Gratis proefperiode

Door golf leer je:

BESCHEIDENHEID & RESPECT

Respectvol met medespelers en begeleiders omgaan en sportiviteit te tonen

EERLIJKHEID

Eerlijk zijn over je eigen score

ERKENNING

Anderen erkenning geven voor hun prestaties en inzet

VEILIGHEID

Voor anderen zorgen en na te denken over veiligheid

STILTE

Stilte voor jezelf en anderen als zij zich concentreren

PROBLEEMOPLOSSEND DENKEN

Onverwachte situaties oplossen

Project PAR

We maken gebruik van een uniek, zelf ontwikkeld, lesprogramma: Project PAR! De kinderen lopen door verschillende levels heen. Elk level heeft 12 hoofdstukken. Elk level spelen de kinderen vanaf andere afstanden in de baan en leren ze nieuwe vaardigheden bij.