NGF Competitie

Vanaf 2013 worden door een aantal teams van GC De Koggen NGF competitie gespeeld. Deze competitie vindt plaats op 5 speeldata in de maanden april en mei. Elk team bestaat uit 6 spelers en speelt vier wedstrijden tegen een andere tegenstander uit de poule. Eén keer is elk team gastheer of gastvrouw op de eigen baan.
Bij de heren doen we met vier teams mee aan de competitie. Heren-1 speelt maximaal 36 holes op 1 dag: in de ochtend 18 holes in duo’s met als spelvorm “foursome“, en ‘s middag 18 holes individueel met als spelvorm “matchplay”.
De andere heren teams doen mee met de seniorencompetitie. We hebben twee teams die op vrijdag 27 holes spelen: ‘s morgens 9 holes “greensome“ en in de middag 18 holes “singles matchplay“. Het andere team speelt