Frank en NineIedereen denkt bij zwarte zaterdag gelijk aan topdrukte op de snelwegen naar het zuiden van Europa, maar vandaag was het ook zwarte zaterdag op de golfbaan van Spierdijk. Volgens mij is het nog nooit zo druk geweest, de hele dag alleen maar vierballen in de baan en de parkeerplaats was gewoon te klein. Ook de bijbehorende file mocht natuurlijk niet ontbreken, alleen jammer dat die door mijn flight werd veroorzaakt (sorry mensen). Eigenlijk wisten wij wel wat ons bij binnenkomst te wachten stond en zijn dan ook wijselijk aan een ander tafeltje gaan zitten. Je zou trouwens denken dat we in de vakantietijd wat minder deelnemers zouden hebben maar niets van dat. Heel leuk om te zien dat er een aantal nieuwe leden meespeelden, hopelijk hebben ze er van genoten en doen ze de volgende keer weer mee.
Een extra motivatie om deel te nemen zijn natuurlijk de door Blub Media gesponsorde prijzen. Maurice is duidelijk een wijnliefhebber en had twee prachtige flessen Prosecco met bijbehorende glazen beschikbaar gesteld voor het winnende team. Daarnaast waren er voor de nearies kadoosjes (dacht eerst dat het een zeepje was maar schijnt een kadobon voor wijn te zijn) en voor de longest drives een fles Limoncello of rode wijn (neem aan dat het Italiaanse wijn is gezien de rest van de prijzen). Tja, dat is heel wat anders dan de golfballetjes die op een doordeweekse competitiewedstrijd te winnen zijn.
Op de foto zien we de zeer gelukkige winnaars Frank Braas en Nine van Kerkvoort. In de weerspiegeling van de ruit ziet een scherp oog Cock Stoop (of is het wethouder Hekking) die samen met Mirjam Kramer tweede werd, net voor eega Sam en ondergetekende. Nine nam naast de Prosecco ook nog de fles Limoncello voor de longest drive bij de dames mee naar huis. De longest drive bij de heren ging naar Erik Bark en daarmee hadden we precies dezelfde winnaars als de vorige keer, blijkbaar zijn Nine en Erik de echte longhitters van de club.
Daarnaast waren er nog de zeepjes, deze gingen naar Jos van der Werf (neary op hole 2) en ook weer Erik Bark (neary op hole 5).

Volgende wedstrijd op 22 september, de grand finale (er zijn nog een paar plaatsen vrij).