De gebruikers van de lockers voor de golfspullen zullen het al gemerkt hebben. Niet alleen zijn de lockerruimtes geïsoleerd, maar sinds geruime tijd zijn deze ruimtes ook voorzien van verwarming deze zorgt er ook voor dat er vocht onttrokken aan de lucht. Hulde want het resultaat is geweldig, zeker in deze tijd van het jaar. De golfspullen, golfstokken en tassen maar ook de schoenen en kleding zijn na een nat rondje in de baan in korte tijd droog en weer beschikbaar voor een nieuwe ronde in de baan.

Daarbij is het niet alleen de golfuitrusting die baat heeft van deze luxe, ook leden die op de fiets of brommert naar de golfbaan komen, jawel die zijn er ook, hebben al gemerkt en ook laten merken dat de temperatuur weldadig aanvoelt. Het is niet uit te sluiten dat er meer leden in de toekomst gebruik gaan maken van deze manier van vervoer.

Dan enkele opmerkingen over het gebruik van deze luxe.  Houdt de toegangsdeur zoveel mogelijk gesloten, dat geldt bij het pakken de golfuitrusting  en het verlaten van de lockerruimte na het opbergen daarvan.

Zeer belangrijk

De machine die deze ruimte verwarmt is standaard afgesteld op 18 graden Celsius. Een lagere instelling is niet mogelijk, hoger kan helaas wel. Dus het dringende verzoek moet ook duidelijk zijn, laat deze instelling staan op 18 graden, druk niet op alle knoppen. Ook niet om deze uit te zetten.

Jan de Vries