Liefst 38 spelers waren aanwezig om de 9 holes onder heerlijke weersomstandigheden te spelen.  Ook deze ronde waren er spelers die op geheel eigen wijze hun score per hole uiten. Pure frustratie over het net missen van een putt of juist met trots een hole maken. Onze flight kreeg het allemaal mee. De totale resultaten van deze dag overtrof de verwachtingen van de wedstrijdleiding.

Onze spreekstalmeester had zich na afloop van de wedstrijd op 10 september kritisch uitgelaten over  het niveau van de toen 35 spelers, slechts 4 hiervan in de buffer wel, hij was vandaag euforisch ruim een verdubbeling van spelers in de buffer. Hij gaf aan dat zijn preek zijn uitwerking niet had gemist, de resultaten geven hem het voordeel van de twijfel.

Ook vandaag kwam hij met een dringend verzoek. Iedere speler moet zijn scores zelf weer invoeren in OGS.  Gebleken is dat diverse leden hun inlogcodes niet meer paraat hadden, het advies is als volgt schrijf, plak deze ergens op bijv: op je hand of arm, zodat de scores door de speler ingevoerd kan worden in OGS.

Dit is wenselijk, wil de donderdagclub niet voor demente golfers aangezien worden.  Maar belangrijker was toch wel dat wedstrijdleiding door de invoering van wedstrijd kaarten het heerlijk koude glaasje “zeugendrek” snel zag verdampen in een warme borrel.

Dan de uitslag. Van de 38 deelnemers waren er slechts 6 zonder dubbele cijfers.  Bijzondere score was voor Ton Hertog, hij had de meeste tweepunters. Ook kon er weer een vogeltje ( birdie ) uit het huis van Sam Sneek uitgereikt worden. Een knappe 3e plek voor Kees van Kampen 19 punten, een  2e plaats voor Peter Seinen 20 punten en de winnaar van de dag was Jan de Vries met 21 punten.

Wedstrijdleiding bedankt.