width=Mooi weer en ik ging met de mannen Co Scholten en Jos van de Werf op pad.

Op de tee van 1 mannen even gevraagd of ze de ballen door het midden wilden slaan, wat betekende dat ik niet wilde zoeken, en ze hielden zich aan hun woord. 15 van de 18 ballen kaarsrecht . Ik kon nu natuurlijk niet achterblijven  dus 18 uit 18 ballen recht dus. Had een goede drive op 3 wat me de longest opleverde. Jammer Barbara. Onze ballen lagen zelfs verder als de longest van de mannen ( altijd goed ) Mijn dag verliep geweldig. Alles ging gewoon lekker . Heb dus gewonnen met 37 punten.

Kreeg een mooie beker gesponsord door Vakgarage Vlaar. Een half uur les van Timo en jullie zullen het niet geloven: Een eigen PARKEERPLAATS gesponsord door Agri Team. Dus zet niet je auto op mijn plaats, er geldt een wegsleepregeling !!
 width=
Ga volgende maand weer mijn best om mijn plek te behouden. Hoop dat er weer veel animo zal zijn !!!. Bedankt Menno Marion en Peter voor de organisatie.

Gr Ans groot winnaar van de eerste maandbeker !!!

 width=