Frank met zijn hole in oneDe uitwisseling met Westwoud begon voor mij bijzonder beroerd op starthole 10 met een bal out of bounce en een daarop volgende streep. Gelukkig waren mijn flightgenoten solidair en hoefde ik me niet te schamen. Een slecht begin was echter niet het halve werk. Bogeys en dubbelbogeys volgden. Tot het moment dat we arriveerden bij hole 6, een par 3 van 146 meter. Aangezien mijn balletje op de vorige hole niet op zijn tee wilde blijven liggen, pakte ik een andere en ging met ijzertje 6 naar de green. Tip op green, pok tegen vlaggenstok, bal verdwenen! Volgens mij heb je een hole in one zeiden mijn flightgenoten, waaronder een zeer enthousiaste (what’s new ?) Josje! En inderdaad, bij de hole aangekomen lag het balletje mij toe te glimmen in de cup! Ik kon het nauwelijks geloven, maar de foto de Josje maakte, laat het toch echt zijn. De vergankelijkheid van de roem bleek de volgende hole, toen hetzelfde balletje de waterhindernis in verdween na mijn afslag.
Al met al was het voor mij dus een onvergetelijke uitwisseling!

Frank