Gisteren vond de finale van de woensdagavond competitie plaats en zoals verwacht ging Jan Grooteman er met de eerste prijs (mooie waardebon van sponsor Comfortable voor het spelen op een baan naar keuze) vandoor. Jan was voor de wedstrijd al vrij zeker van zijn zaak en deed het gisteren dan ook rustig aan (waarschijnlijk was hij al druk bezig zijn hilarische speech aan het voorbereiden). Rene Giling dacht dat hij nog wel een kansje had en deed zijn uiterste best om Jan nog te achterhalen. Kansloos natuurlijk maar wel een mooie eerste plaats in het dagklassement met 22 punten (inclusief vogeltje op hole negen). Tweede van de dag werd gastspeler Trudi van Engelen, met op een derde plaats forezitter Frank.winnaars woensdagavond
Er was even een gedoe met de neary op hole 2 (te laat geplaatst), maar accuraat optreden van de wedstrijdleiding zorgde er voor dat deze verplaatst werd naar hole 5 zodat iedereen daarop een kans had. Het is mij niet helemaal duidelijk wie de neary nu gewonnen heeft, Maurice of Karel (ik zelf was namelijk niet aanwezig vanwege rugklachten).
Op de foto zien we de winnaars van de competitie samen met hoofdsponsor Arjan de Back (hcp 24.8) van Comfortable. Uit de foto kan ik opmaken dat Arjan niet zo commercieel is ingesteld. Al ik hem was zou ik net als Frank na de wedstrijd van schoenen wisselen, ze verkopen van die prachtige teenslippers! Hulde trouwens aan Arjan die beloofde ook volgend jaar de woensdagavond te sponsoren. Verder op de foto zien we natuurlijk Jan, de winnaar, en Peter Buis en Frank Braas (respectievelijk derde en tweede). Het mooie van de foto is eigenlijk dat Erik Bark er een keertje niet op staat. Die jongen wint bijna altijd en het is mooi dat anderen nu eens in het zonnetje gezet worden.