Vandaag hadden we weer een woensdagavond wedstrijd en ik had het weer heel erg leuk. Na een klein beetje regen kwam er goed weer en ik had vandaag vooral een heel erg gezellige flightgenoot: Reindert (helaas niet meerdere flightgenoten aangezien iemand niet aanwezig was). Ik heb een wisselvallige, maar goede ronde gespeeld. Het begon allemaal goed met een par en een bogey, ik viel, na een waterbal op 4 en slecht chipwerk op 6 een beetje terug (waarna het er op leek dat Reindert van me zou winnen) en ik ben toen, met 3 punten op 8 en 3 punten op 9, de wedstrijd toch erg sterk geëindigd en heb hiermee dus met 20 stablefordpunten gewonnen. Eigenlijk had ik dit bij mijn laatste speech al moeten doen, maar ik wil hierbij Jos als wedstrijdleider bedanken voor deze gezellige wedstrijden op de woensdagavond (en Johan voor het colaatje :)

Groeten,

Kyan