Waar zou ik dit verschrikkelijke coronajaar zijn geweest zonder de woensdagavondcompetitie en ik mijn werkweek niet had kunnen onderbreken met een heerlijk potje golf. Ik ben bang dat de club een vacature zou hebben gehad in het bestuur.
Gelukkig is het niet zo uitgepakt en konden we vanaf begin juni weer aan de bak. De bak van de woensdagavond wordt gesponsord door Comfortable van Arjan de Back (what’s in a name). En het was een succesvolle bak. Gemiddeld zo’n 25 deelnemers per keer streden voor de dagwinst en meer nog, voor de bokaal van kampioen van de woensdagavond. De afgelopen jaren was de competitie meestal spannend tot en met de laatste klap en gebeurde het dat de top drie nog door elkaar werd geschud.
Dit jaar was ik degene die aan het langste eind trok. Je voelt dat het er in zit en als het er dan ook uit komt, ben je supertrots en blij. Ik ging de laatste wedstrijd dan ook in met een Comfortabele voorsprong. Toen een parputt vanaf een meter of acht op hole 1 meteen viel, was de toon gezet. Ik zag Jos en Haiko, die de gedeelde 2e plek hadden tot dat moment, naar elkaar kijken. Ja mannen, zo’n dag was het. We liepen een mooie ronde samen, met als hoogtepunt de drive van Jos op hole 3. Nooit geweten dat hij zo hoog kon slaan. Zijn volgende slag moest hij echter wel van tussen de bunkers van hole 2 slaan. Toch knap om dan met een punt van de hole te komen.
Ik wil namens de deelnemers nogmaals een woord van dank uitspreken richting sponsor Comfortable. De saté na afloop van de laatste wedstrijd smaakte geweldig. Ook bedank ik wedstrijdleiders Jos en Peter.

Ik kijk nu al uit naar 2021!
Groetjes, Frank