width=Nu de altijd gezellige en goed bezochte woensdagavond competitie tot een einde is gekomen door het korter worden van de dagen heeft de wedstrijdcommissie besloten om een nieuwe competitie in het leven te roepen.

De WinterWoensdag namiddag-competitie start a.s. woensdag 2 oktober. Er is gekozen voor 15:00 als aanvangstijdstip. Dit om het ook voor de mensen die werken mogelijk te maken om hieraan deel te nemen. De wedstrijdvorm is een 9-holes stableford wedstrijd en zal qualifying zijn al naar gelang de baan qualifying is.

De competitie is toegankelijk voor dames en heren tot en met handicap 54.0, Ans Groot is wedstrijdleider voor deze nieuwe  competitie.

Wij hopen net zoals bij de woensdagavond competitie op een grote opkomst en gezelligheid!!

Elke woensdag tot 12:00 uur kun je je hiervoor aanmelden.