width=De winteraanbieding al gezien van onze pro’s op de website van de Golfbaan Spierdijk? Vast wel! Vijf halen, drie betalen! Mooi toch? Maar voor de leden van onze club wordt het allemaal nog aantrekkelijker. De standaard korting van twintig procent die we normaal krijgen bij een golfles, geldt namelijk ook voor deze speciale offerte. Met andere woorden: het duo Peter & Peter vragen leden van GC De Koggen voor vijf golflessen van vijftig minuten geen 250 (normaal tarief), maar 120 euro. Een voorwaarde: de lessen moeten wel voor 1 maart 2012 worden opgenomen.

Extra bonus en bepaald niet te versmaden: Golfbaan Spierdijk doet er per boeking nog eens één gratis 9-holes greenfee bovenop. Leuk om een introducé mee te nemen, een introducé die uiteraard wel op z’n minst baanpermissie moet hebben. Ook voor dit extraatje geldt: hij moet vóór 1 maart 2012 worden geëffectueerd.

Interesse? Peter Stacey en Peter Lind zijn bijna dagelijks op de baan te vinden. En anders zijn ze voor boekingen bereikbaar op respectievelijk 06.45057552/pstacey@telfort.nl en 0615420804/peterlind@upcmail.nl