Trudi - Menno matchplay kampioenen 2014Afgelopen weekend zijn de matchplay kampioenschappen gespeeld. De baan  lag er prima bij en de vlaggen werden extra moeilijk gestoken.  De heren en dames speelden beiden vanaf de ‘back tees’. Onder het genot van prachtig najaarsweer werden er vele spannende partijen afgewerkt.

De finale bij de dames ging tussen Marion Vlaar en Trudy van Engelen. Ondanks dat Marion zich goed weerde wist Trudy de partij eenvoudig met 5/6 naar zich toe te trekken. Op hole 13 kon Trudy de felicitaties in ontvangst nemen.

Bij de heren was er sprake van een ware thriller. Voor het 3e opeenvolgende jaar ging de finale tussen Erik Bark en Menno Mosch. Na 18 holes was de stand a/s dus een verlenging was noodzakelijk. Op de eerste verlengingshole ‘halfden’ beide heren de hole. Op de 20e hole (hole 2) maakte Menno een par en wist derhalve voor de 3e keer op rij de felbegeerde matchplay titel op zijn naam te schrijven.

Foto’s George vd Velden