Uit onderzoek is gebleken dat mensen die in een beschermengel geloven, voorzichtig zijn in hun dagelijks leven, bewust of onbewust. Frank Braas won vandaag de eerste prijs en zijn dankwoord ging vooral uit naar de twee engelen in zijn flight( Trudi en Joyce). Zou het nu door hen komen dat Frank vandaag wat minder risico in zijn slagen legde en  daardoor zo’n goed score behaalde? Wie weet, het is sowieso wel aardig om uit te zoeken of een heer met twee dames in een flight beter presteert dan een heer die met twee andere heren moet spelen. Als dat zo is, moet daarvoor misschien ook een soort CBA komen, wel net zo eerlijk.
De tweede prijs was deze week voor Jan Schrekker (hij weer) en de derde ging naar Richard Bovenkerk. Zowaar werd ook de zak patat weer van huis gehaald, deze ging naar Co (’t Koetje) Scholten. Verder ging Sam Sneek nog met zijn eigen vogeltje naar huis.
Opmerkelijk was dat Maurice met lege handen  bleef staan, ik heb een paar keer met hem gespeeld en volgens mij wint hij altijd wel wat. Zou er wat aan de hand zijn?

De volledige uitslag is te vinden op OGS