Wie regelmatig het nieuws van golf.nl bijhoudt heeft kunnen lezen dat Wil Besseling gisteren de derde wedstrijd van de BMW Indoor Invitational heeft gewonnen. In de eerste wedstrijd, gehouden op de Old Course (gewonnen door Joost Luiten), eindigde hij als derde. Vorige week toen Royal Portrush werd gespeeld, legde hij beslag op de tweede plaats en gisteren in de derde wedstrijd op Golfclub München Eichenried boekte Wil zijn eerste zege.
Als winnaar mocht Wil tienduizend euro schenken aan een goed doel naar keuze. Hij verdeelde het geld tussen twee doelen: www.doneereenmondkapje.nl en Bake for Life, de organisatie van Marleen Pater die helpt bij het opzetten van bakkerijen in Afrika. Da’s heel mooi!

Wil was trouwens door senioren heren 2 (het team van captain Loek Blom) gestrikt om tijdens een trainingsweekend met wedstrijden op de International, de Dutch en de lage Vuursche, de heren zo goed mogelijk voor te bereiden op de competitie. Jammer dat het Corona-virus voor zowel dit weekend als de hele competitie roet in het eten gooide.