U kunt nu inschrijven!

Het golfseizoen gaat bijna weer van start en kunnen we weer voor verschillende wedstrijden inschrijven. Een favoriete wedstrijd is de Matchplay Clubkampioenschap 2017. Doet u ook (weer) mee dit jaar.  Strijden voor deze eervolle titel van de club. Wie neemt de titel over van de kampioenen van vorig jaar Erik Bark en Trudy van Engelen of prolongeren zij hun titel?
De inschrijving voor deze wedstrijd is OPEN. Vorig jaar was zeer succesvol en we rekenen op  een groot aantal inschrijvingen.
Je kunt je tot 31 maart inschrijven. Dit is te vinden in de wedstrijdkalender op 31 maart, één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.

De Matchplay Clubkampioenschap 2017 is zonder handicapverrekening.
De schema’s komen op A 3 vellen te hangen op het informatiebord.
Er zal van 15 april tot 15 juni in poules gespeeld worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden.

De beste zestien heren spelen in de weken van 20 juni t/m 6 juli de 8ste finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames kan dit ook voor hun gelden.

Het Matchplay Clubkampioen finale weekend is op 8 en 9 juli. De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend de kwart, halve en hele finale. Zondag middag 9 juli voor de finale uit wordt een fun  wedstrijd georganiseerd. Het weekend wordt afgesloten met een barbecue.

De matchplay commissie.