Ik probeer trouw elke week een stukje over de herenmiddag te plaatsen en was wel benieuwd door hoeveel mensen het nu gelezen wordt. We houden op de website niet precies bij wie ons bezoekt maar ook uit alleen de locatie kunnen we het een en ander opmaken. Zo kun je uit de hiernaast weergegeven tabel opmaken dat er afgelopen week maar één persoon uit Avenhorn het stukje over de herenmiddag heeft gelezen. En daar ik dit zelf was weet ik gelijk dat George Vlaar, Marion Vlaar, Richard Bovenkerk en alle andere Avenhorners het stukje niet gelezen hebben (foei). Opvallend is verder dat De Goorn en Spierdijk helemaal ontbreken en dat terwijl daar toch een aantal clubiconen wonen (Ton Hertog, Frank Braas, Cees Duijn, Peter Buis, Jan Schrekker)
Ook zien we dat vanuit Castricum de website twee keer bezocht is, dat was natuurlijk Cees Siekerman die aan zijn collega’s en leerlingen moest laten zien hoe goed hij gepresteerd had.
Het is ook leuk om een beetje te gissen naar sommige bezoeken. Zo zien we dat er vanuit Monnickendam het artikel ook een keer gelezen is. Nu weet ik dat we geen leden in Monnickendam hebben maar dat daar een zoon van Fake de Jonge woont, zou Fake vorige week op bezoek bij zijn zoon onze website bezocht hebben?
Voor de rest laat ik het aan jullie over om een paar aardige conclusie uit de data te halen. Laat ik het maar over de wedstrijd van vandaag hebben en volgende week kijken hoe dit stukje gelezen wordt.
De grote winnaar van vandaag was weer eens Jan de Vries. Jan ging met maar liefst 3 prijzen naar huis, die van de tweede van de dag, die van de tietenkoning (meeste tweepunters) en die van de tweary op hole 7. De eerste prijs ging net aan zijn neus voorbij (moeten we het nu altijd over de neus van Jan hebben?) en werd gewonnen door Cees Hoek, nog zo’n voormalig Beemster kanon. Ik weet niet hoe het komt, maar die ex-Beemsterlingen winnen wel heel vaak. Gelukkig gingen er ook nog wat prijzen naar golfers die nooit lid zijn geweest van de Beemster. Zo pakte Theun Dil de derde prijs en had ik net als Jan zes tweepunters op mijn scoreformulier.