Omdat Bob Gerritsen de laatste keren steeds als eerste eindigde, wil iedereen tegenwoordig graag de Bob zijn. Vandaag kwam daarvoor maar een persoon in aanmerking: Cees Siekerman ( liefst 23 stableford punten ). In een uitgebreide overwinningsspeech wist Cees heel goed duidelijk te maken hoe zo’n monsterscore mogelijk is. Gisteren was de diploma-uitreiking op zijn middelbare school en hoewel hij aan vier van zijn mentor-leerlingen moest vertellen dat zij gezakt waren, gaf de positieve uitslag aan de rest van de klas (29 geslaagden) hem zo’n boost dat hij vandaag niet te houden was. Of het soldaat maken van een flesje rode wijn van een zielsgelukkige vader daar ook aan mee geholpen had was niet helemaal duidelijk, maar dat kan hij natuurlijk gemakkelijk verifiëren door voor de volgend wedstrijd weer even flink door te zakken.
De tweede prijs was deze keer voor Jacq de Jong en de derde voor ondergetekende (beide 18 stablefordjes). Dat Bob deze keer niet voor de prijzen ging was wel te begrijpen. Ik weet niet precies wat zijn connectie is met Golf Only (zie https://www.golfonly.nl/ ) , maar hij bracht namens Golf Only een flink aantal prijzen mee en het is natuurlijk niet zo netjes om je eigen prijzen weer mee naar huis te nemen. Ook Loos betonvloeren is voortaan sponsor van de donderdagmiddag competitie. We worden maar verwend met zulke nieuwe sponsors.
En nu we het over de sponsoren hebben, makelaardij Sam Sneek hoefde vandaag geen vogeltjes uit te delen, maar Strak in het Pak en Jos Leijen raakten weer wat ballen kwijt. Bijna was het mij gelukt om zowel de neary als de tweary als de longest drive te pakken, maar dat ging Fake toch te ver, met een geweldige drive pakte hij de longest drive van mij af (grrr).
Opmerkelijk is dat een aantal heren mij vertelt hoe goed ze wel niet gekleed gaan (lijkt mij meer iets voor de dinsdagochtend). Laat het duidelijk zijn, ik heb niets met de kledingcommissie te maken, maar weet haast wel zeker dat het hen ook is opgevallen.

De rest van de uitslag is natuurlijk te vinden op OGS. Daar zag ik ook dat de wedstrijd van vandaag niet meetelt voor de competitie. Ik neem aan dat er ergens een foutje is gemaakt en dat dit hersteld wordt, of heb ik iets gemist?

p.s. Wil jij met eigen ogen zien hoe Cees het allemaal doet, schrijf je dan in voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag!