Even was ik bang dat aan mijn goede resultaten van de laatste tijd een eind zou komen, maar gelukkig werd de wedstrijd net op tijd afgeslingerd (afblazen kunnen we het niet noemen met zo’n alarm). Voor de eerste keer in de clubhistorie werd een wedstrijd van de herencompetitie stopgezet vanwege naderend onweer. Dat het zou gaan onweren was ons allang duidelijk. Ik liep met Simon en Theun in een flight en vanaf drie uur werden we zo ongeveer om de vijf minuten door de vrouw van Simon op de hoogte gehouden van het aankomend onweer. Vreemd genoeg was de boodschap steeds hetzelfde, tussen 16 en 18.00 uur gaat het onweren.
Ook Johan Verberne was blij dat de wedstrijd eerder werd beëindigd, zo was hij tenminste net op tijd terug om het dak van zijn cabriolet te sluiten (wat kneep hij ‘m).
Deze week dus geen winnaars maar omdat iedereen hole 2 en hole 5 al gepasseerd was konden de twearies nog wel worden uitgereikt. Die op hole 2 was voor Peter Wusten, die op hole 5 voor Tom Bleijendaal. Tom was zeer verguld met zijn kabouter Plop-muts (gesponsord door Golf Only). Jammer genoeg was ik niet ad-rem genoeg om daar even een foto van te maken, maar misschien dat Tom even een selfie wil maken en opsturen.

Voor de dames van de bediening was het even schrikken. Komen een stuk twintig van die “oude” mannen binnen die allemaal tegelijk wat aandacht willen. Gelukkig raakte Dian(a) niet in paniek en werd alles vlot afgehandeld (een toppertje die kleine Kim).