Na een Corona onderbreking van anderhalve maand is vandaag de herencompetitie weer hervat. Ondanks het voorspelde miserabele weer hadden zich toch nog 32 spelers ingeschreven. Ze zeggen dat het verstand met de jaren komt, maar of dat ook nog voor boven de 60 geldt begin ik mij wel af te vragen.
Vanwege een sollicitatiegesprek had ik een goede reden om een keertje over te slaan, maar na afloop nog wel even langs de golfbaan gereden voor een actiefoto van de wedstrijdleiding (vanwege de afstandsregel paste alleen Cees op de foto). Degene die medewedstrijdleider Ton H. mist moet vanavond maar even kijken naar “Deal or no deal” op RTL 5, daaraan schijnt Ton deel te nemen.
Terwijl Cees en Ton druk bezig waren alle scores in te voeren kon ik even een blik werpen op de bordjes voor de bijzondere verrichtingen. Er waren vandaag prijzen te winnen met een tweary op hole 2 en hole 4. Die op hole 2 werd gewonnen door Cees H. en die op hole 4 door Hein D. Eigenlijk wel vreemd dat de bordjes er stonden omdat er na afloop geen prijsuitreiking is, maar misschien worden die later nog uitgedeeld (of zouden ze thuis bij Cees of Ton af te halen zijn?).
Eigenlijk was het wel verrassend dat Hein er met de tweary op hole 4 vandoor ging want Jos van de W. sloeg daar een prachtige birdie. Met onder andere een birdie was Jos natuurlijk lekker bezig en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij vandaag dagwinnaar werd met een mooie 19 stableford punten. Tweede met ook 19 punten werd Jan de V. en de derde plaats was voor Johan V. (niet de bridger of zou deze Johan ook bridgen?).
Opmerkelijk is dat Leo S. niet langer de oudste deelnemer aan de herenmiddag is. We hebben sinds kort een nieuw lid (Bob K.) die al wat jaartjes langer meegaat dat Leo. Mooi toch dat je op 83 jarige leeftijd nog lid wordt van een golfclub. Ik wens Bob in ieder geval veel speelplezier toe bij onze club.

Guus