width=Woensdagavond vertrok het Dames 1 team richting Wassenaar. Om goed uitgerust aan de wedstrijd te kunnen beginnen, en we geen stress van files wilden hebben, sliepen we in een hotel naast de golfbaan, en ik kan u verzekeren, dat bevalt zeer goed :).

30 april, de dag van de wedstrijd, we zijn mooi op tijd en hebben er zin in. Half elf is starttijd, de zon breekt warempel door en die blijft er de hele dag bij. We hebben al een beetje ervaring, ’s morgens de dubbel, lunch, ’s middags de singles. We hebben vandaag een taaie tegenstander, Purmerend, zij staan bovenaan in deze competitie. De resultaten van deze dag spreken voor zich: 16 voor Purmerend en twee voor ons. En zoals gebruikelijk mag de winnaar van de dag een stukje schrijven, haha, ik dat was ik, zei de gek, haha. Wat een ervaring, ik speelde tegen Marja en na 17 holes mocht ik me de winnaar noemen, wat een lekker gevoel is dat.

Mijn teamgenoten waren nog blijer dan ik was, want ik was de enige die punten scoorde voor GC De Koggen. Het was een mooie dag, prachtig al dat fluitenkruid, pinksterbloemen, fris groene bladeren aan de bomen, ganzen met jonkies, meerkoetjes die met nestmateriaal sleepten….ja, ik geniet heel erg van het golfspel, maar zeker zoveel van de natuur.

Op naar volgende week, het zal mij benieuwen wie dan een verslag maakt van de laatste competitie dag.

Marleen Pater