De diehards van de golfclub hebben de afgelopen tijd meegedaan aan de winter-laddercompetitie. Vandaag zijn we begonnen aan de laatste van de zes rondes en de strijd om de eerste plaats gaat hierbij tussen Dick Mackaaij en Maurice Jong. De winnaar is niet alleen de beste van de winter-laddercompetitie maar is gelijk de enige speler die ooit de laddercompetitie heeft gewonnen en komt natuurlijk tot in de eeuwigheid boven aan het uitslagenbord in het clubhuis te hangen. Er staat dus nogal wat op het spel.
Deze laddercompetitie was eigenlijk een proef maar iedereen is er zo enthousiast over dat we er ook gelijk een zomer laddercompetitie aan vast plakken. Deze start op 4 april en wordt gespeeld over 13 rondes van 2 weken (dat betekent dat je 2 weken de tijd hebt om je wedstrijd te spelen). Het is niet zo dat je perse elke ronde moet spelen, als je geblesseerd bent of op vakantie bent (dat schijnt binnenkort ook weer te kunnen) kan je een ronde overslaan. Het mooie van dit spelletje is dat je altijd tegen iemand speelt met ongeveer dezelfde handicap, je bent dus verzekerd van een spannende pot.
Spelers die aan de wintercompetitie hebben meegedaan hoeven zich niet opnieuw aan te melden, zij ontvangen een herinnering voor de start van de eerste ronde. Alle andere leden kunnen zich aanmelden via deze link.

Schroom niet en schrijf je in, hoe meer aanmeldingen hoe beter.

Een video uitleg over de laddercompetitie vind je hier: video

Guus