Ik mocht samen met Ans en Ronald de lady,s day en de golf/klaverjaswedstrijd organiseren. We hebben dit met veel plezier en met veel energie tot stand gebracht. Wat gaf het veel voldoening dat beide dagen een succes bleken.
Met 20 vrouwen !!! gingen we 9 holes golfen en na afloop een heuse high tea. Complimenten aan de keukenbrigade want het was verrukkelijk. Sommige van ons maakten er ook nog een ” high wine ” wat betekende dat we erg gezellig aan het natafelen waren.Het eten voor sommige mannen stond dus niet klaar. Dit is voor herhaling vatbaar !!

De donderdag bracht een groot aantal deelnemers op de been. Na eerst een kop koffie en een welkomstwoordje (wat ook een soort “donderpreek” bevatte om tempo in de baan te houden) gingen we met 44 man sterk de baan in. Het weer was heerlijk (en zoals Jos verwoordde het is geen viswedstrijd ) ging het als een speer . Ans en ik gingen nog even scheurend de baan in om nog wat energie uit te delen, en een ieder had het prima naar de zin.

Zo rond half vijf zaten we met z’n allen genoeglijk aan de borrel. Aansluitend hadden we de prijsuitreiking waarbij Piet Schilder boven aan de lijst prijkte. Ron Bezuur 2e en Cees Duijn 3 e.

Om half zes werd de inwendige mens verzorgd en om 19.00 gingen we de klaverjas wedstrijd voorbereiden. Hier mochten we ook 32 deelnemers begroeten , dus schoven we 8 tafels in het licht. Ook dit was weer super gezellig en werd er op een goede manier gestreden. Rond 22.00 sloten we de drive af en de prijzen werden verdeeld.

Op de 3e plaats George v.d. Velden met Steven van Dijk ( onze pro) 2e Peter Buis met Jelte de Vries en op de 1e plaats Cees Duijn en Johan Kramer . Na een leuke speech van het winnende koppel, eindigde de dag en tevens de feestweek. Deze opzet gaan we zeker nog een keer doen.

Ik ( Marion) heb een onwijze leuke week gehad en wil ik iedereen bedanken voor het meedoen en meedenken.

Een groet van de wedstrijdleiding,

Ans en Marion