Er zijn dames (Marjo, Marion en Ans) die zijn gevlucht voor de regen in Nederland, maar dinsdag was dat echt niet nodig. Een strak blauwe lucht, een klein briesje en een paar graden vorst! Hoe heerlijk kan Nederland dan zijn. We gingen met 10 dames van start (Joyce had weer problemen met Ziggo) en Hermine meldde zich af wegens griep. Ikzelf was aan de late kant, maar Coby zegt dat ik dat altijd ben dus daar valt nog wel wat te verbeteren, Dicky stond al te popelen om van start te gaan. Ze was zelfs even bang dat ik niet zou komen en dat ze alleen de wei in moest. Maar gelukkig kwam alles nog goed en stond ik op tijd op de teebox van hole 1.
Het was wel even zoeken naar een gaatje om je tee in te zetten want de grond was nog bevroren. Gelukkig waren wij de laatste flight en konden we gebruik maken van de gaatjes die de flights voor ons al in de grond hadden geboord/ geslagen?
Door de bevroren grond was het even wennen aan de capriolen van de bal en ook moesten we weer wennen aan de snelheid van de greens.
Al met al ging me dat goed af en kwam ik binnen met 18 stableford punten. Stables schijnt de nieuwe uitdrukking te zijn voor Stableford punten toch Henny? Maar volgens mij zijn dat stallen, dus daar doe ik niet aan mee.
Ook Hannie Scholtes had 18 punten. Zij vond zowel speechen als een stukje schrijven niets, maar als ze dan moest kiezen dan liever speechen. Daarom kwam het schrijven van een stukje op mijn bordje terecht. Vandaar!

Cock Stoop