Zaterdag 24 april zijn we gestart met de eerste Matchplaykoppel wedstrijd en wat voor wedstrijd was dat! Er waren veel aanmeldingen maar omdat we afgesproken hebben om met 24 teams te spelen bij de Matchplaykoppel, kwamen veel teams op de reservelijst. 
En er was een verrassing, we starten met het nieuwe systeem Golf Genius! Jos en Marion hebben zo hard gewerkt dat ze het toch voor elkaar hebben gekregen om de Matchplaykoppel in het nieuwe systeem te starten. Marion heeft alle nieuwe kaarten gemaakt en Jos heeft ze allemaal na de wedstrijd ingevoerd. We speelden dus met de nieuwe handicaps, top!
Er waren veel spannende wedstrijden bij, met een aantal keren de uitslag 19/17 dat betekend dat het op iedere hole meestal op de green uitgevochten moest worden, welk team de punten binnen sleepte.
Onderweg werden we nog verwend door Hester met een heerlijk saucijzenbroodje gesponsord door Blub Media en GC de Koggen. De winnaars van deze eerste wedstrijd is het team Marian en Jan de Vries met 26 punten, zij speelden tegen Mart Bakker en Kees Duijn.

Hoe gaat het nu verder? Vanaf 1 mei staan er geen wedstrijden meer in OGS. Jos stuurt naar alle teams die in eerste instantie hebben ingeschreven een mail of ze mee willen doen met de volgende wedstrijd op 29 mei. Hierbij kun je ook aangeven van welke kleur Tee je speelt, vroeg of laat, buggy of een andere opmerking kunt plaatsen. Vergeet overigens niet om de buggy bij de baan te reserveren. Mocht de animo weer overweldigend zijn dan gaan we kijken hoe we dit op een eerlijke manier gaan verdelen. Hopelijk zijn de coronaregels dan wat versoepelt en kan het een shotgunwedstrijd worden.

De wedstrijdleiding
Miriam en Coby