Reikhalzend keken we met zijn allen uit naar 1 juni (juno volgens minister Grapperhaus) en vandaag was het dan eindelijk zo ver. Het terras van de golfbaan ging weer open en de consumpties smaakten natuurlijk beter dan ooit. Op de foto zien we Joyce Bakker, Jos van der Werf en Bob Gerritsen netjes met z’n drieën aan een tafeltje zitten (corona proof). Traditiegetrouw had Joyce weer wat te mopperen (er was veel meer zon voorspeld) maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.
Er zijn heel veel goede redenen om lid te worden van onze gezellige club, maar die van Bob had ik nog nooit gehoord. Bob had voordat hij lid werd van GC de Koggen les op Molenslag, een golfbaan in Barsingerhorn. De leden van de club krijgen daar een code om van de toiletten gebruik te maken maar omdat Bob alleen golflessen nam kreeg hij geen code. Een keer moest hij zo nodig plassen dat hij het maar achter de driving range deed. Je zal het net zien, hij werd gespot door de eigenaar van de golfbaan en kon gelijk vertrekken. Voor Bob reden genoeg om er nooit meer terug te keren en lid te worden bij ons.
Achter Joyce zien we ook nog Horst Lammers zitten. Horst heeft een geanimeerd gesprek met de buiten beeld zittende Rinus van Ingen en Peter Buis over zijn nieuwe putter. Horst legt uit dat hij de laatste jaren heel wat putters heeft uitgeprobeerd maar nu toch weer terug is bij zijn two-ball putter uit 2012 (daar scoorde hij toch de meeste punten mee). Jammer genoeg had hij zijn oude putter al weggedaan zodat hij opnieuw een modelletje 2012 moest aanschaffen, maar dat had hij er graag voor over.

Guus