Ook dit jaar is de kerstdrive weer een groot succes geworden, al was het alleen maar omdat we de leden in de lappenmand weer eens mochten begroeten. Zo zagen we Ria Bresser weer eens die gelukkig probleemloos kon keezen met haar golfelleboog. Ook Bob Gerritsen hadden we al een tijdje niet mogen bewonderen maar hij is bijna geheel hersteld en gaat het zondag weer proberen.
Winnaars werden overtuigend Wiliam Konijn (bij het keezen) en Bob Gerritsen (bij het klaverjassen). Ik probeerde William nog van de eerste prijs af te houden door een zeer slechte zet te doen, maar dat deerde hem helemaal niet (het koste hem eigenlijk ook maar twee punten). Eerlijk gezegd weet ik verder alleen nog dat Astrid Mulder en Peter Woesten (uitspraak Jan) de laatste plaats hadden, maar eigenlijk was iedereen winnaar en ging dan ook met een of meer prijzen voldaan naar huis (sponsors bedankt).
De organisatie door Jan Schrekker en secondant Henk Westgeest was voortreffelijk en eigenlijk was er maar een minpuntje te noemen. Ik ben wel eens in de garage van George Vlaar en op de bouw bij Dirk Loos geweest en daar hangen toch heel andere kalenders dan de kalender die Sam Sneek voor iedereen had meegenomen. Ik zag vooral de mannelijke winnaars een begerige greep doen in de doos met kalenders met daarna een nogal sip gezicht. Kan dat volgend jaar anders Sam?

Guus