Marian heeft een paar weken terug een oproep gedaan voor meer deelneemsters aan de damesochtend. Gedeeltelijk is dit geslaagd, vanochtend een paar oude getrouwen er weer bij. Helaas zijn er toch ook enkelen die om wat voor een reden dan ook niet kunnen of willen meedoen. Dus vanochtend met 16 dames van start gegaan. Tja, we kunnen nog steeds niet tippen aan de herenmiddag, wat een opkomst toch bij die mannen. Waar ligt dat aan, is het het touwtje, de whisky, de biertjes of gewoon een balletje. Ik weet het niet maar jaloers ben ik er wel op.

Gelukkig was het weer vandaag prima, frisjes en weinig wind dus er kon gescoord worden. Bij mijn afslag op 1 verrekte ik een spiertje en dat voelde niet lekker. Gelukkig Hermine in mijn flight en die wist precies waar het zat en wat ik er aan kon doen. Strekken en masseren en gelukkig het hielp. En hoe, ik sloeg vandaag de tweary op 2 en de longest op 9. Mijn dag kon niet meer stuk en kwam met 18 punten van de baan.

De eerste prijs ging naar Els, de tweede naar Lida en Ans werd derde.

Wat trouwens wel handig bij de dames is dat we niet moeilijk hoeven te doen over de namen. Loes is Loes hihi en iedereen weet over wie we het hebben.

Groetjes, Loes