Iedereen heeft vorige week een mailtje gehad met een uitnodiging voor de Algemene ledenvergadering. Bij het mailtje zaten allerlei vergaderstukken. Ik had jullie gevraagd deze alvast door te nemen en eventuele vragen voor de vergadering alvast naar mij te sturen. Tot nu toe heb ik nog geen enkele vraag gehad en hopelijk betekent dat, dat alles voor jullie duidelijk is.

Ik weet niet of iemand van plan is om in het bestuur te komen zitten, maar als secretaris ontvang je best leuke aanzoeken hoor. Vandaag ontving ik nog onderstaand mailtje.

Guus

Goede dag.

Hoe is jouw dag? Ik wil je ontmoeten. Ik wil een langdurige relatie of op zijn minst een nieuwe vriend.

Ik ben een meisje genaamd Yuliya. Ik ben een gezellige persoon. Ik leid een sportieve levensstijl en doe ook graag sport.

En daarnaast ben ik dol op moderne muziek. Als je meer over mij wilt weten, schrijf me dan een antwoordbrief. Ik ben vrij nu.

Ik ben nooit getrouwd geweest en ik heb geen kinderen. Wat kun je over uw interesses vertellen? Ik wil je zo goed mogelijk leren kennen.

Waar woon je en hoe oud ben je? Vergeet niet, s tuur me je foto alsjeblieft. En dan stuur ik je meer van mijn foto.

Beste wensen Yula.