Het afgelopen jaar hebben we alle uitwisselingen met andere golfclubs gewonnen en met nog maar één wedstrijd voor de boeg leek het er op dat we een clean sheet zouden kunnen halen. Ondanks een zeer gedegen voorbereiding waaraan zelfs golfbaan Spierdijk meewerkte door het gras in Spierdijk op dezelfde hoogte te houden als op Westwoud, is dat jammerlijk mislukt. Teamcaptain Ans voelde vanmorgen aan haar theewater dat het niet helemaal goed zat en probeerde met wat allerlaatste teamwissels de boel nog op de rails te krijgen, maar ook dat wilde niet helpen. Ik weet niet wat er aan de hand was, maar we speelden alsof we maar negen holes hoefden te lopen. Een gemiddelde score van even ruim 19 punten is goed op de donderdagmiddag of dinsdagochtend, maar op de 18 holes golfbaan van Westwoud is dat natuurlijk super slecht.
Onze beste man was Jaap Blokker met 26 punten (overall 8e), net voor Fake de Jonge met 25 punten en Henny Wusten met 24 punten (Fake en Jaap zijn ex-leden van Westwoud en eigenlijk hadden we van hen natuurlijk wat meer verwacht ;-) ). De beste man van Westwoud, Sjaak Schouten, had maar liefst 35 punten en dan begrijpen jullie het wel. Een diepe buiging voor Westwoud en wij hebben een half jaar de tijd om te bedenken hoe we die knakkers de volgende keer alle hoeken van de baan laten zien.