width=Gisteren gespeeld op de Old Course in Amsterdam. De dag ervoor zijn we daar gaan voorspelen en zijn we tot de ontdekking gekomen dat de baan best heel lastig is.
Geen mooie baan qua fairways( veel gaten in de grond) maar wel een bijzondere baan.
Een baan met een verleden en uitzicht op de arena. Je golft tussen de pilaren waar een trein kan langskomen.
Totaal niet vergevingsgezinde baan. Teveel naar rechts of links belandde je in het onkruid of water.
Met deze info gingen we donderdag starten met de competitie. We waren lekker vroeg dus ik had genoeg tijd om in te slaan.
Er stonden ook gebakjes klaar en koffie naar keuze.
Om half 1 gingen we starten met de singels. Cock, Thea en Nicolette hadden deze gewonnen.
De dubbel hadden ik en Henny Wusten gewonnen. Heel trots waren we op onze gezamenlijke Birdie die we hadden geslagen. Uitslag van ons team 9- 13 verloren van de Ooghduyne.
Het weer viel gelukkig mee. Wel wat regen maar niet de hele dag. Als golfer ben je snel tevreden.
Daarna een gezellige nazit en het diner in het gezellige clubhuis.
Kortom een mooie intensieve dag.

Mirjam Kramer