De hele week vroeg naar bed,  Géén alcohol, gezond eten, Veel meditatie om toch met zoveel mogelijk zelfvertrouwen aan de wedstrijd te beginnnen. Clubs poetsen / polijsten, me rainleggs uit de kast gehaald en de juiste ballen uitgezocht voor deze winderige en regenachtige zaterdag. Dit was achteraf de perfecte voorbereiding voor de Winterwedstrijd van 30 oktober 2021.

Zelf denk ik dat mijn flight genoten al gevoeld hadden dat ze vandaag geen schijn van kans maakte. Ze hadden voor vandaag de 3J’s bij elkaar gezet ….. Jan ( de Vries ) Jeroen ( Bakker ) en John ( Heemskerk ). Maar al voordat de wedstrijd überhaupt van start ging, waren er al 2J’s afgehaakt. 🤣🤣

Heb ze echt overal gezocht, maar niet te vinden hoor !

Nou daar stond ik dan !! Helemaal alleen en in opperste concentratie, maar zonder Flight genoten. Gelukkig dat Piet en Wim een plekje vrij hadden in hun flight, dus daar kon ik nog mooi bij. Opeens moest ik 8 minuten eerder het veld in als gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. De afslag was er eentje uit het boekje en zo volgde er nog meer. Het weer bleef gelukkig redelijk, dus na een kleine 2 uur op de baan stonden er toch zomaar 20 stableford punten op de score formulier.

Alleen Els kwam nog op dezelfde hoogte, maar omdat ik de laatste paar Holes echt begon te draaien, viel het winnende kwartje net mijn kant op. ( Sorry Els )

Vanaf heden staat er dus waarschijnlijk op Wikipedia dat 30 oktober de dag is dat  Diego Maradona geboren is en dat Jeroen Bakker het golftoernooi won in Spierdijk.

Piet en Wim bedankt voor de wandeling en tot een volgende keer.

⛳️ Jeroen Bakker ⛳️