width=Door Johan Venekamp,

Tijdens goede omstandigheden zijn vandaag een paar leuke en spannende matchplay wedstrijden gelopen. Zo werd in de partij tussen Menno en Peter de wedstijd op de laatste hole beslist en heeft Ron in zijn wedstrijd tegen Frank met een eindspurt in de laatste 3 holes zijn wedstrijd gewonnen. Als klap op de vuurpijl werd in de laatste flight tussen André en George de wedstrijd tijdens een extra 19e (hole 1) hole beslist. Het overwinningsgebaar van George werd duidelijk waargenomen door de toeschouwers vanaf het terras bij het clubgebouw.

Jos Breg en Jan Hogervorst, de nummers 1 en 2 van de vorige matchplay wedstrijd, hebben zich automatisch geplaatst voor de 1/8e finale en de 6 laagste handicapers, te weten Erik Bark-Henk Kroeke-Tom Bleijendaal-Nico Blaauw-Menno Schröder en Klaas Wllem Duijn. Van de vandaag gespeelde wedstrijden hebben zich de volgende spelers voor de 1/8e finale geplaatst George van der Velden. Winnaar tegen André Tessel Sam Sneek Winnaar tegen Mart Bakker Boyd Breg Winnaar tegen Peter Buis Ron Bezuur Winnaar tegen Frank Braas Johan Kramer Bye (blessure Fred Prins) Loek Blom Winnaar tegen Jelle van Solkema Menno Schröder Winnaar tegen Peter Koopman.

De 18e finale wordt morgen 3 juli om 10.00 uur gepeeld. 1e flight Jos Breg – George van der Velden 2e flight een bye voor Erik (Beide eventuele tegenstanders door omstandigheden niet geplaatst 3e flight Henk Kroeke – Sam Sneek 4e flight Tom Bleijendaal Boyd Breg 5e flight Jan Hogervorst – Ron Bezuur 6e flight Nico Blaauw – Johan Kramer 7e flight Manfred Schröder – Loek Blom 8e flight Klaas Willen Duijn – Menno Schröder Voor een ieder, die zijn favoriet wil aanmoedigen of eventueel wil feliciteren met het behalen van de 1/4 finale, is morgen van harte welkom op de baan. Dus golfers, TOT MORGEN De wedstrijdleiding