width=Verslag van de tweede wedstrijd Koggen senioren 1 tegen Zeewolde 9 op de mooie golfbaan van Almeerderhout op 18 april.

Het is de tweede keer dat wij daar gespeeld hebben, vorig jaar ook al, een hele mooie ruime bosbaan met een super de luxe clubhuis. Deze keer waren Tom en Ton, Jos en Sam met Cees en Peter van de partij. S,morgens weer de bekende greensomes en s,middags de singles.

Tom en Ton wonnen hun partij met 2-0, Jos en Sam ook met 2-0, Cees en peter speelden gelijk met 1-0 dat waren 5 punten als opsteker, s,middags de singles met name Ton was zeer gebrand om zijn partij te winnen om de verloren partij van vorige week van zich af te schudden, hij  kwam met 5/4 binnen en was zeer tevreden met zijn spel. Tom won ook met 5/4, Jos maakte er 3/2 van, Sam was ook zeer gemotiveerd om te winnen en deed dat met 5/4, Cees was niet zo gelukkig en verloor helaas met 2/3, Peter verloor op de laatste hole zijn partij met 0/1.

We kunnen tevreden terug kijken op een geslaagde competitiedag met als uitslag 13/5 winst.

Vrijdag de 25e spelen we op Purmerend tegen Almeerderhout 3 en dat wordt een harde kraker nogmaals als we die kunnen winnen dan ziet het er goed.

Verslag: Tom Bleyendaal