width=Door Andre Tessel,

Afgelopen oktober op Zondag de 27ste begon deze afsluitingsdag met een Fun wedstrijd onder leiding van Co en Ruud.

Net als bij opening van het zomerseizoen hield onze voorzitter Barbara een woordje ter afsluiting van het seizoen met wat zich daar zoal in voordeed, met mooie en minder mooie momenten binnen de club.

Vervolgens nam Co het woord aangaande de uitleg v.d funwedstrijd. Een groot aantal deelnemers wilden ook deze keer ervaren wat onze wedstrijd leiders voor hun in petto hadden , deze keer was het wel een heel bijzondere fun wedstr , zeg maar een omgekeerde wereld waar de deelnemers in belanden, afslag van de green en uit holen op de afslag. Ondanks dat de weersomstandigheden matig waren heeft vrijwel iedereen genoten van de wedstrijd. Na afloop was er een uurtje gezellig samenzijn in het club huis onder het genot van een paar consumptie’s die door de vereniging werden verstrekt.

De dagprijzen werden eerst nog uitgereikt alvorens we richting het Wapen van de Wogmeer gingen vertrekken om daar de seizoens -afsluiting voort te zetten. Tussen vijf uur en half zes waren alle deelnemers aanwezig . Voorafgaande aan het warme buffet werden eerst nog de winnaars van de diverse competitie’s bekend gemaakt.

De prijsuitreiking werd verzorgd door Andre en Ruud.

Wintercompetitie Stroke Play 2012-2013 Beste 8 scores 16 wedst
1ste Rene de Graaf 273 slagen 2de Tom Bleijendaal 285 slagen 3de Marjo Heemskerk 286 slagen.

Dinsdag Dames Competitie Stableford Beste 8 scores van 26 wedst 1ste Ans Groot 300 pnt 2de Marjo Heemskerk 299 pnt 3de Ria Duijn 288 pnt

Donderdag Heren Competitie Stableford Beste 8 scores van 30 wedst 1ste George Vlaar 307 pnt 2de Piet Schilder 304 pnt 3de Jaap Bruin 303 pnt

Woensdag Zomeravond Dames en heren Competitie Stableford 26 avonden gespeeld waarvan de beste 8 scores tellen. 1ste Arien Ruiter 309 pnt 2de Jeroen v.d Bos 305 pnt 3de Sam Sneek 302 pnt

Zaterdag 18 holes competitie Stableford Beste 5 scores van 16 wedst 1ste Marion Vlaar 181 pnt 2de Sam Sneek 180 pnt Gedeelde 3de Tom Blijendaal en Peter Buis 274 pnt

Putkampioenschap 2013 In de play off stonden ; Peter Koopman – Henk Kroeke – Erik Bark Met 1 slag wist Erik het kampioenschap te winnen.

Finale Match Play Dames 2013 1ste Trudi van Engelen 2de Marion Vlaar

Finale Match Play Heren 2013 1ste Menno Mosh 2de Erik Bark

Kampioenschap om de Spierdijk Cup 2013 Stroke Play Winnaar met 69 slagen Netto Marion Vlaar

Birdie Kampioenen 2013 Dames Trudi van Engelen 4 birdie’s Heren Remco Linnenkamp en Horst Lammmers 16 birdie’s
De birdie’s worden beschikbaar gesteld door Makelaardij Sam Sneek.

Na de uitreiking van de prijzen hebben we ons te goed gedaan aan een warm en een dessert buffet om de trek te stillen.

Ook dit jaar was D.J Sandra weer van de partij om ons te begeleiden met haar muziek zodat we weer een dansje konden wagen op de dansvloer .

Tot volgend jaar Co, Ruud en Andre.