width=Vandaag onweer voorspeld. Gelukkig ging de Paaswedstrijd wel door ondanks de weersverwachting. Gelukkig maar enkele druppels en geen echte regenbuien.

Verborgen holes wat moet je daar nu weer van denken.  In de laatste flight gestart met Sam, Peter en Rene.   Op hole drie een goede afslag en met slag twee naar een afstand van 60 meter van de green, mede vanwege de afslag blauw die voor iedereen gold. Daarna een prima slag naar de vlag en een mooie put. Birdie, nu maar hopen op de juiste verborgen holes.

Verder een goeie ronden met 19 stableford punten.  In het clubhuis kaarten ingevoerd en wachten op de prijsuitslag. Mede flightgenoot Sam maakte een goeie kans met totaal 20 punten.

Wat bleek de score kaarten werden weer uitgedeeld en Co liet Joyce de verborgen holes trekken.  Joyce bedankt voor het kiezen van de voor mij juiste holes. Hole 4, 5 en 8 telde niet mee voor de uitslag.  Wat bleek op deze holes had ik telkens één punt zodat er drie punten afgingen.  Dit werd eerst niet opgemerkt maar uiteindelijk werd de uitslag opgemaakt.  Derde Peter, tweede Sam en de eerste prijs voor mij.

Een mooie paashaas als prijs en ook nog een hcp verlaging naar 14,2.

Nogmaals mijn dank aan mijn flightgenoten en de wedstrijdleiding voor het organiseren van deze wedstrijd.

George