maandbekerGelukkig liet mijn agenda toe om zaterdag 21 juni met de 18 holes clubwedstrijd mee te doen. Heerlijk om zo lang op onze prachtige baan te vertoeven. Vooral nu het hoge gras op veel plekken gemaaid is. Dat ben je weer aan het golven in plaats van ballen zoeken ;-))

Een aangenaam, licht strelend briesje en een overwegend zonnig hemeldek maakten het af. Nou nee, correctie, de puntjes op de i, de kersen op de taart, dat waren mijn onvolprezen flightgenoten Ria Duijn – u weet wel, de moeder van (KW) – en Ariën Ruiter.

Flight 1 liet ten volle zien waar golfen over gaat: hoogte- en dieptepunten wisselden elkaar af. Met als absolute hoogtepunt een schitterende chip-birdie van Ariën vanaf zo’n 20 meter uit het halfhoge gras bij hole 17. Mijn persoonlijke hoogtepunt volgde kort daarop toen ik te horen kreeg dat ik winnaar was van de maandbeker. Voor mij als ‘nieuweling’ een complete en overweldigende verrassing om gefêteerd te worden met een heuse beker, een half uur golfles van Timo en een ‘eigen’ parkeerplaats op naam in de maand juli. Dan voel je je toch wel een beetje een ‘Tiger’. Maar goed, u en ik weten, morgen kan alles anders zijn 

Mijn welgemeende dank voor deze middag met alles erop en eraan, gaat uit naar alle medecompetitors, organisatoren, het altijd vriendelijke en attente (horeca-)personeel en sponsoren.

Tansingh Partiman

Tansingh maandbeker