Vandaag aan de eerste wedstrijd van de Loos betongroep zaterdagcompetitie meegedaan en vreemd genoeg was de flightindeling bijna hetzelfde als die van afgelopen woensdag in Jerez de la Frontera. Ik speelde opnieuw met Marion Vlaar en Karel Visser, alleen Sybren Sjoerd de Vries liet het afweten (misschien moest hij net als Horst shoppen met zijn meisje). Ik  had vandaag wel pech dat Karel nooit iets vergeet. In Spanje sloegen Marion en ik een birdie maar omdat ik zo weinig mogelijk wilde meesjouwen in mijn draagtas had ik  mijn heupflesje maar thuis gelaten. Ik kon Sybren en Karel (Marion drinkt niet) dus niet even trakteren op een lekkere slok Drambuie (uitgesproken als drem boewie of drem bjoewie). Karel sloeg vandaag twee birdies maar zijn tas bleef hermetisch gesloten, geen neutje tussendoor (ik niet, dan jij ook niet zal hij wel gedacht hebben). Ik weet niet hoe het in de andere flights met de borrels is afgelopen, birdies werden er in elk geval genoeg geslagen (Erik Bark, Loes van der Wal, Els Tromp en Jos van der Werf pakten er allen eentje).
Met twee birdies zou je verwachten dat Karel hoge ogen zou gooien voor de eindoverwinning, maar zijn spel was vandaag nogal grillig en hij kwam niet verder dan 28 punten. Dan deed Piet den Dulk het toch een stuk beter, eerste met 34 punten en winnaar van een chocolade paasei van 200 gram (melk). Tweede werd vandaag Jan Grooteman met 31 punten (doosje ballen) net voor Wim Tromp (30 punten). De Trompjes waren vandaag trouwens zeer goed op dreef. Naast de birdie pakte Els ook nog de tweary en longest drive terwijl Wim er met de neary vandoor ging. De longest drive bij de heren was tenslotte voor Erik Bark.
 width=Het lijkt er trouwens op dat George en Marion Vlaar een zeer goede verstandhouding hebben met de plantsoenendienst van de gemeente Koggenland. Op verzoek van George en Marion hebben zij flink lopen snoeien in het struikgewas tussen het voetbalveld en hole vijf met als gevolg dat het reclamebord van Vakgarage Vlaar & Smal opeens goed zichtbaar is voor de golfers. Het blijkt dat George en Marion ook een goede handelsgeest hebben. Omdat een reclamebord op de golfbaan wat te duur was hebben ze er een geplaatst op het voetbalveld maar dan met de tekst richting de golfbaan, wel wetende dat er aan een golfer wat meer valt te verdienen dan aan een voetballer.

Guus