Het was gisteren blijkbaar vergaderavond in het clubhuis. Liefst drie groepen zaten daar te vergaderen: de feestcommissie, de regel- en handicapcommissie en het bestuur samen met de golfbaan.
De regel- en handicapcommissie was bezig met de voorbereiding van de spelregelavond op 16 juli aanstaande (benieuwd met welke bijzondere situaties ze nu weer komen).
Van de feestcommissie hoorde ik dat het eindfeest verplaatst is van 13 oktober naar 27 oktober; kunnen we mooi twee weken langer genieten van de zomer. Ik hoorde ze geen liedje zingen en zag ze ook geen dansje oefenen, het thema heb ik dus nog niet kunnen achterhalen.
In het overleg tussen het bestuur en de golfbaan ging het onder andere over de gesteldheid van de baan. Ik vond het interessant om te horen hoe ze sommige bunkers gaan aanpakken. In eerste instantie denk je dat je met een paar kruiwagens zand de boel wel op orde kunt krijgen, maar zo gemakkelijk is dat niet. Het zand mag niet te fijn zijn, moet een juiste structuur hebben en bovendien ook nog de juiste kleur. Jullie begrijpen dus wel dat het morgen nog niet klaar is.
Een mooi gebaar van de golfbaan was om alle H-leden (dat zijn leden van de club die geen lid zijn van de baan) een keer per jaar een gratis greenfee te geven. Zo wordt het nog aantrekkelijker om lid te worden van onze mooie club.

Guus