Vandaag weer eens op de woensdag gespeeld en ik kan het niet laten om deze met de donderdag te vergelijken. Het grote verschil zit hem natuurlijk in de deelname van een aantal dames en dat maakt de nazit en prijsuitreiking gelijk ook anders. Ik heb op de donderdagen al een paar verjaardagen meegemaakt en daar wordt dan steevast getrakteerd op een portie bitterballen of een bak friet. Vandaag vierde  Trudi haar verjaardag van afgelopen zaterdag en ook zij trakteerde alle aanwezigen op een hapje. Dit keer alleen geen vette hap, maar een verantwoord broodje. Ik heb ze jammer genoeg niet zelf kunnen proeven, waarschijnlijk waren ze zo lekker dat ze in een mum van tijd op waren.
Ook de prijzen waren dit keer erg vrouwvriendelijk gekozen, chocola voor elke winnaar. Even dacht ik dat alleen dames in de prijzen waren gevallen, maar ook ik ontving voor mijn tweede prijs een reep Toblerone  (19 stableford punten). De derde prijs was voor Trudi (18 punten) en de eerste prijs was voor Ellen (ook 19 stableford punten). De 19 punten van Ellen zijn wel heel knap, ze lag drie keer in een bunker en twee keer kostte het twee slagen om daar uit te komen. Maar ja, daartegenover had ze ook twee vierpunters, parretjes op hole 7 en 9. De eerste prijs was trouwens een hele grote doos chocola en wedstrijdleider Jos zat te snoeven dat hij dat in een avondje naar binnen zou werken. Ellen wilde dat wel eens zien en ruilde prompt haar prijs met die van Jos (een golfballetje van sponsor Dirk Loos). Benieuwd hoe Jos zich morgen voelt.
De neary op hole 5 werd niet geslagen, maar de tweary op hole 8 ging naar Jos. Verder ging Ton Hertog lekker van start met een birdie op hole 1.

De volledige uitslag is natuurlijk weer te vinden op OGS

Guus