Ik golf nu zo’n twintig jaar en heb altijd van geel gespeeld, maar dat heeft denk ik wel zijn langste tijd gehad. Op de herenmiddag speelt het gelukkig niet, maar op de zaterdag wordt ik steeds vaker ingedeeld bij dames die ook van geel spelen. Op zich geen probleem natuurlijk, maar dat wordt het wel als die dames continu een verdere drive hebben dan mij. Ik zat vandaag met Els T. en Samantha S. in een flight en dat was een flinke aantasting op mijn mannelijkheid (er over schrijven is zelfs al moeilijk). Gelukkig kwam ik sommige holes nog iets verder dan Els, maar tegen Samantha was geen kruid opgewassen (wat een powervrouw). Op hole 16 had zij zelfs maar twee slagen nodig om de green te bereiken. Daarna nog twee putjes om met een par de hole af te stappen! Het verbaasde mij dan ook niet dat Samantha dagwinnaar werd met maar liefst 38 stableford punten. Piet den D. en Erik Bark hadden allebei 37 punten, maar omdat Erik al de neary op hole 2 had gewonnen, kreeg Piet de tweede prijs en Erik de derde.
De andere bijzondere verrichting was vandaag een tweary op hole 4 en deze werd gewonnen door Brendan K.
Ondanks het mooie weer werd er vandaag maar één birdie geslagen en ik denk dat jullie allemaal wel weten wie dat moet zijn geweest.

Guus