Half augustus was tot afgelopen woensdagavond de laatste keer dat ik mijn neus op Spierdijk heb laten zien. Het gras was toen verdord en geel, de baan knetterhard en razendsnel. Gelukkig viel daarna een periode in met wisselvallig weer, zo heb ik mij laten vertellen. Het gras was weer diepgroen, de greens strak gemaaid en de fairway absorbeerde de snelheid na de landing weer als vanouds. Kortom, het lag er bij zoals we gewend zijn. De teeboxen trouwens ook want die mogen wel wat meer aandacht krijgen, ook volgens de andere spelers.
Het mocht wat mij betreft de pret niet drukken, want na 3 weken Spanje liep het onverwachts als een trein. Met als uitzondering hole 3 waar ik 8 slagen noteerde ondanks dat ik met 2 klappen over de beruchte sloot lag. Maar de door mij verfoeide hole 8 liep perfect, parretje in plaats van de gebruikelijke streep.
In ieder geval, na 9 holes en 43 slagen kon ik 18 stableford punten noteren, net als Erik en Horst. Alleen had ik meer punten op de laatste 6 holes waardoor ik door Jos werd uitgeroepen als winnaar van deze woensdagavond wedstrijd en mocht ik de door Comfortable Sportcare gesponsorde waardebon in ontvangst nemen. Waar een paar weken rust al niet goed voor is.
Erik won de tweary, en Guus de neary. Beide heren ontvingen een tegoedbon van Da Gigi Pizza & Pasta. Beide wonen echter buiten het bezorg gebied, dus hoe deze verzilverd gaan worden is mij een raadsel.
Bij deze wil ik iedereen oproepen de laatste 2 wedstrijden van dit seizoen deel te nemen aan deze altijd weer gezellige activiteit. De laatste wedstrijd op 26 september zal Arjan de Back directeur/eigenaar van Comfortable ook meedoen, dus het zou geweldig zijn als we dan minimaal zo’n 25-30 deelnemers hebben.
Als laatste wil ik onze nieuwe deelnemer en lid Jeroen een hart onder de riem geven. Met een nagelnieuwe Callaway set had hij het ondanks zijn hooggespannen verwachtingen behoorlijk zwaar. Jeroen, niet getreurd. Iedereen heeft goede en slechte dagen. Volhouden is het devies dan komt uiteindelijk jouw topscore ook in de boeken. In ieder geval is hole 10 of 19 altijd de moeite waard om mee te doen :-)

Karel