Tja, wat doe je dan op een zaterdagmorgen. Lekker laat opstaan, douchen, kat eten geven en ontbijten. Daarbij lees je natuurlijk de krant voor het grootste deel. Daarna even boodschappen doen omdat Deen vanwege kerstavond al om 18.00 sluit. Koffietijd, krant uitlezen en beginnen met de crypto. Zo probeer je de ochtend een beetje door te komen, wachtend op het moment dat je kunt gaan golfen. De puzzel was vandaag niet zo moeilijk en dus had ik nog wel wat tijd over voordat ik naar de golfbaan kon afreizen. Dan nog maar even op Youtube kijken naar hoe je ook alweer het beste kunt golfen. Mijn oog viel vandaag op een filmpje van Stephen Deane over de downswing (zie https://www.youtube.com/watch?v=zB1velb0EqU ). Met zijn laatste woorden ( UP DOWN AND ROUND) nog in mijn hoofd naar de golfbaan om het uit te proberen. En verrek, het werkte ook nog. De eerste holes gingen als een speer ( 13 punten na 5 holes), maar daarna was de magie toch een beetje uitgewerkt. Uiteindelijk op 17 punten uitgekomen en daarmee de eerste prijs binnengehaald, toch niet gek.

Na mij kwam een hele groep met 14 punten waarbij Ans er met de derde plaats en Frank er met de tweede plaats vandoor ging.

Vooral Frank was zeer tevreden met zijn score. Voor de wedstrijd vertelde hij al dat zijn score hem niet zoveel uitmaakte, als hij maar een betere score zou hebben dan Sam (die van de makelaardij). En toen hij Sam ook nog een vogeltje afhandig maakte, kon zijn dag helemaal niet meer kapot. En dat moest natuurlijk vereeuwigd worden met deze toepasselijke foto.

Verder groeit de zak patat met de week. Je krijgt nu zelfs zoveel dat het al op twee borden wordt opgediend. De winnaar hiervan was Richard die zijn griepaanval duidelijk nog niet te boven was.

Guus

De volledige uitslag is te vinden op OGS (zie https://portal.onlinegolfsystems.com/tournament/tournamentmember/resultlist/tid/7777/ )