width=Vorige week berichtte ik nog dat de wintercompetitie wel gelopen was, Hein Dekker was in mijn ogen door zijn overwinning niet meer te achterhalen. Ik had misschien beter moeten weten, want een op en top sportman als Siem Laan geeft zich natuurlijk nooit gewonnen. Hoewel het weer duidelijk niet meewerkte ging Siem er vol voor. “Je geeft je pas gewonnen als de laatste wedstrijd gespeeld is!“. Jammer genoeg voor Siem had de wedstrijdleiding alle kanjers bij elkaar in een flight gezet en zo zag flightgenoot Hein dat ook hij nog wel eventjes aan de bak moest. De heren stuwden elkaar naar grote hoogten met als gevolg een eerste plaats voor Siem (19 punten) en een tweede plaats voor Hein (18 punten). In het eindklassement was het net andersom, daar werd Hein eerste en Siem tweede. De heren werden voor hun prestaties goed beloond, de tafel waaraan ze zaten was bijna te klein. Vooral Siem ging met heel wat prijzen naar huis: de eerste prijs van de dag, de tweede prijs in de competitie, de tweary op hole 2 en ook nog een birdie. Verder mocht hij net als alle andere deelnemers een fles alcoholica naar keuze uitzoeken (voor Siem was dat een flesje whisky). Hein ging met wat minder prijzen naar huis omdat de winnaar van de wintercompetitie zijn prijs pas aan het eind van het seizoen krijgt uitgereikt. Als zoethoudertje kreeg hij, heel attent van de wedstrijdleiding, nog wel een paar repen chocola mee. Die gaan waarschijnlijk naar vrouwlief want bier en chocola gaan volgens mij niet zo goed samen (met wijn dan weer wel volgens vinoloog Ton Hertog).
Zoals eerder vermeld gingen alle heren op huis aan met een fles drank. Voor Rob van den Dobbelsteen waren het er zelfs twee (dubbel malt?) omdat hij vandaag nog de derde plaats pakte (ook 18 punten).
Rest mij niets anders dan de sponsor (Groot schilders) en de wedstrijdleiding (Cees, Ton, Tom) te bedanken voor een geweldige  competitie.