Uitwisselingen

GC De Koggen organiseert elk jaar een aantal uitwisselingswedstrijden, waarbij we het uit en thuis tegen een andere club uit de regio opnemen.
Afgelopen jaar zijn wij onder andere op bezoek geweest bij Spaarnwoude, Westwoud, Winkel, Alkmaar. Wij ontvangen deze clubs ook weer op onze uitdagende baan in Spierdijk en in het prachtige clubhuis.
Uitwisselingen zijn een hele leuke manier om op andere banen en met andere golfers te spelen. Over het algemeen zijn het geen Qualifying wedstrijden en staat gezelligheid voorop.

Hoe ziet zo’n dag er uit?

Alle spelers worden ontvangen met koffie en iets lekkers.
Korte speluitleg en op de drivingrange worden de laatste puntjes op de i gezet. We gaan genieten van 9 of 18 holes , waarbij we hopen dat een stralend zonnetje ons vergezeld. Na afloop wordt er onder het genot van een drankje en een hapje volop nagepraat over de mooiste slagen van de dag. De wedstrijdleiding gaat aan de slag met de punten en wie gaat er met de beker en eeuwige roem naar huis ??

Na dit hoogtepunt volgt een diner of lunch waarbij we hopen dat iedereen hier aan deelneemt zodat wij allen met een voldaan gevoel naar huis gaan. Je leert op een sportieve wijze andere mensen kennen en niet onbelangrijk je speelt weer eens op een andere baan, waarbij de gezelligheid prevaleert boven prestatie.

Ik kan u zeker aanraden eens mee te doen aan een uitwisselings-wedstrijd.
U bent van harte welkom en zult er absoluut geen spijt van krijgen !!!

Jan de Vries en René Witteveen

WEDSTRIJDLEIDERS

Jan de Vries
René Witteveen