Na lang wachten was afgelopen vrijdag de eerste uitwisseling na bijna ruim 2 jaar een feit.
Zo rond 10:00 uur kwamen de eerste golfers van Spaarnwoude en Spierdijk zich melden bij de wedstrijdtafel. Onze gasten kregen een geluks golfballetje en de leden een Spierdijk Bagtag.
Voor vele was het een goed weerzien. Volgens de huidige maatregelen vonden de begroetingen plaats.
Onder het genot van een kop koffie met wat lekkers werden de deelnemers van deze dag welkom geheten door de nieuwe uitwisselingscommissie Jan de Vries, Rene Witteveen was afwezig wegens vakantie.
Dan om 11.32 uur, aanvang met de uitwisseling 32 spelers de baan in voor 18 holes.
De vooruitzichten op een mooie golfdag waren aanwezig, jammer dat het niet de gehele ronde droog is gebleven. Rond 17:00 uur kwamen de eerste flights weer binnen, rond 18:00 uur waren de laatste spelers van de baan. Het team van de Brasserie Spierdijk voorzag ons van een borrelhapje en een drankje. Marion V nam de kaarten in ontvangst en voerde deze in.

Dan de uitslag van de uitwisseling Spierdijk / Spaarnwoude.
De bijzondere verrichtingen stonden op hole 2 en 6.
De Tweary op hole 2, deze was voor zowel heren als dames, was een prooi voor Jetty H van Spaarnwoude. De longest drive Geel voor de heren en de dames die van geel speelde, is gewonnen door Jan van der S. zijn vrouw Adri was de winnaar van de longest drive rood voor de dames. Het is inderdaad een feit, de gasten wonnen alle geplande bijzondere verrichtingen. Alle winnaars kregen een koelhanddoek.

Dan de dag winnaars;
1e Ans G van Spierdijk met 38 punten,
2e Wim T van Spierdijk ook met 38 punten,
3e Adrie S van Spierdijk ook met 38 punten.
Ans kreeg uit handen van Jan, een waardebon beschikbaar gesteld door de Brasserie Spierdijk.
Adrie en Wim gingen met de bekende balletjes naar huis.
De eeuwige roem gaat naar GC de Koggen met 462 stableford punten, Spaarnwoude had 360 punten bijeen geslagen.
Onder het genot van het diner werd er nog lang na gepraat over deze dag. De gemiste putjes, mooie afslagen en zoekgeraakte ballen van Robert.
Graag willen we de Golfbaan bedanken voor hun bijdrage in deze uitwisseling, zij stelden de buggy’s ter beschikking voor de uitwisseling. De brasserie had ook gezorgd voor een mooie verrassing voor onze gasten, een voucher mooi ingepakt in een kistje. Ook bedanken wij de golfclub de Koggen voor hun bijdrage aan deze uitwisseling. Een extra dank voor Marion en Jos voor hun hulp in Golf Genius.
Vrijdag a.s. Gaan we naar Spaarnwoude.

Jan de Vries

Mocht je enthousiast geworden zijn er is nog plaats voor 6 leden voor de uitwisseling Spierdijk / Regthuijs op woensdag 1 en dinsdag 7 sept. De inschrijving staat open en ook alle extra informatie is daar beschikbaar.