width=We hebben de uitwisseling met Sluispolder/ GC de Noordhollandse weer achter de rug. Voor mij als wedstrijdleider was het nog wel spannend maar het liep op rolletjes. Mede door het team van de catering en Ronald , en Ton als starter en als ijsco man was het een succes. Een bedankje is hier op zijn plaats.

Het waren twee prachtig zonnige dagen om heerlijk te golfen. We genoten op de baan op sluispolder , en de sluispolders waren enthousiast over onze baan. De stemming was beide dagen opperbest en er werd goed gegolfd. We hadden leuke prijsjes en er werden 4 Angry birds blij in ontvangst genomen. Ans reikte de prijzen uit en werd overladen met zoenen.(  wat ze niet echt heel erg vond) Co had een wisselbeker ingezet waarvan we hoopten dat deze in ons bezit zou blijven.

Het was nog heel spannend want we eindigden  precies gelijk. De finaliste ( Barbara) mocht de schoenen weer aantrekken om nog een strijd te leveren op de puttinggreen, tegen Joke van Sluispolder. Jammer maar we hebben weer een uitdaging om deze  terug te winnen. Ik kijk terug op twee mooie dagen en misschien kunnen we de volgende keer ook weer met een grote groep op pad.

Wedstrijdleider  Marion Vlaar

Fotoverslag Walter Weber: