Dinsdagmiddag kreeg ik een mail van Marion dat het niet lukte met het versturen van de starttijden. Meteen gebeld met de vraag of dat aan mijn pc lag , omdat ik net de dag ervoor een nieuwe PDF versie op mijn tablet en nieuwe mobiel had gezet. Maar Marion verzekert mij dat het bij haar maar niet lukte en zij er al de hele middag mee bezig was en er helemaal klaar mee is voor vandaag. Dat geloof ik graag, en je beseft dan ook hoeveel tijd de wedstrijdleiding steekt in het organiseren en regelen van zo’n dag om ons onbezorgd ons balletje te kunnen laten slaan. CHAPO.
Woensdagmorgen op weg naar sluispolder. De baan is me niet onbekend en ik vind het prachtig, ligt er ook goed bij. Start in de eerste flight dus vroeg op pad. Bezorgt kijk ik naar de lucht want ik ben er niet bepaald gek op om in de regen te golfen. Bij aankomst op sluispolder waar de koffie al klaar stond was de sfeer heel gezellig en werd mij verzekerd dat het droog zou blijven, ja ja ?.
Op naar hole 1 waar Leo, Peter en Hessel al klaar stonden om af te slaan. Alle vier de afslagen waren prima, de zon scheen wat wil je nog meer. Mijn eerste 2 holes waren niet echt goed, en de heren van sluispolder waren van mening dat ik niet zo behouden moest gaan spelen, maar er voor moest gaan. Daar hadden ze gelijk in, en nadat hole 3 met 5 slagen was afgerond kwam ik weer aardig in mijn spel. Een regenbui op hole 14 had zelfs geen invloed op mijn spel en humeur. Dan hole 17, een birdie. Een chip van 80 m de bal stuit op de green en plop in de hole, Wauw! Na veel gejuich en een high five op weg naar de laatste hole . Mijn dag kon niet meer stuk dacht ik, maar met 36 punten ook nog winnaar.
Deze uitwisseling heeft Spierdijk gewonnen met 4 punten verschil. De cup zijn ze in Sluispolder kwijtgeraakt maar dat mag de pret niet drukken. Nog heel gezellig op het terras nagepraat, en ontzettend lekker gegeten.

Iedereen bedankt voor de fijne dag en tot volgend jaar.

Jennifer Wolf.